PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL 1™
MAZIVA 

PLATTNER CROATIA 
Uz 40 godina znanosti i istraživanja u svakoj boci, možete se osloniti na Mobil 1™ sintetička motorna ulja.

POKRETANJE VAŠEG POSLOVANJA

PLATTNER CROATIA s ponosom predstavlja Mobil 1™. Naša prvoklasna usluga dostupna je širom Republike Hrvatske – našim kupcima nudimo profesionalnu uslugu, podršku za vozni park i rješenja za radionice.
Bez obzira gdje se nalazite na području Republike Hrvatske, saznajte kako vam Mobil 1™ može pomoći u optimizaciji performansi, održavanju garantnih rokova i produljenju radnog vijeka motora.
Uz Mobil 1™ program nudimo vam i druge programe - Mobil Super™, Mobilube™ ulja za transmisiju, Mobil ATF™ ulja za automatske mjenjače, kao i Mobilgrease™ te Mobilux™ masti.
Mobil™ OEM odobrenja brošura (PDF)
Mobil 1™ – performanse u svakoj boci
Snažna zaštita od trošenja, kretanje u uvjetima hladnog vremena, vrhunske performanse pri visokim temperaturama, kao i održavanje čistoće motora, samo su neke od kvaliteta zbog kojih je Mobil 1™ vodeće sintetičko motorno ulje na svijetu.
O snazi ​​i ugledu Mobil 1™ ulja i maziva svjedoči tradicija duga 50 godina, kao i činjenica da više od 60 modela vozila najprestižnijih proizvođača automobila izlazi iz tvornica s Mobil™ uljem u svojim motorima. Neki od najprestižnijih brendova, kao što su Bentley i Porsche, vjeruju ulju Mobil 1™ kao tvorničkom i preporučenom proizvodu za zaštitu svojih modernih turbo motora.

Od 1974. godine Mobil 1™ pomiče granice tehnologije milju po milju, razvijajući se i poboljšavajući kako bi motori diljem svijeta radili kao novi. Kroz važnu ulogu u svijetu motosporta do brojnih znanstvenih otkrića, brend Mobil 1™ ostavio je važan trag u automobilskoj industriji, a više o njemu saznajte klikom na link:
Mobil 1™ - 50 godina!
Kako znate koja je vrsta motornog ulja Mobil 1™ najbolja za vaš automobil?

Jednostavna aplikacija ExxonMobil-a pomoći će vam da odaberete pravo ulje za Vaše vozilo, koje zadovoljava ili premašuje specifikacije priručnika za vaš automobil
ExxonMobil Digital Oil Selector
Uz sveobuhvatnu ponudu Mobil 1™ proizvoda, naš tim stručnjaka može Vam pružiti i stručne i konzultantske usluge za vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas

MEHANIČARSKE RADIONICE

Poboljšajte poslovanje i zaštitite svoje kupce uz Mobil 1™ proizvode.
mehaničarske radionice

DISTRIBUTERI AUTOMOBILA

Sklopite partnerstvo s Mobil 1™ kako biste poboljšali Vaše poslovanje.
automobilski dileri
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram