PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL™ RJEŠENJA 
ZA RADIONICE 
Poboljšajte poslovanje i zaštitite svoje kupce uz Mobil 1™ proizvode.

VODEĆE SINTETIČKO MOTORNO ULJE NA SVIJETU

U tvrtki PLATTNER CROATIA svjesni smo kako se većina radionica oslanja na vozila kojima je istekao tvornički garantni rok.
Vodeći brigu o kvaliteti i ispravnoj primjeni maziva koja uzimaju, sve više i više radionica okreće se Mobil 1™ proizvodima; vodećem sintetičkom motornom ulju na svijetu.
Prije 50 godina, motorno ulje Mobil 1™ uvedeno je na tržište, što ga čini prvim potpuno sintetičkim motornim uljem za automobile koje je široko dostupno. Iako je prvotno reklamirano za poboljšanje učinkovitosti goriva, kasnije formulacije motornog ulja Mobil 1™ nudile su izvanrednu zaštitu od trošenja u najširem rasponu temperatura.

Danas Mobil 1™ ima posebna svojstva protiv habanja koja pružaju performanse koje nadilaze osobine konvencionalnih motornih ulja. Tehnologija korištena u proizvodnji ove linije motornih ulja omogućuje Mobil 1™ proizvodima da premaše najstrože standarde europskih, američkih i japanskih proizvođača automobila te pruže izuzetnu zaštitu od trošenja motora, u normalnim ili čak najekstremnijim uvjetima, pa ne čudi što se prvaci Formule 1 oslanjaju na njega.

RJEŠENJE ZA RADIONICE

PLATTNER CROATIA surađuje s nezavisnim radionicama u Hrvatskoj i trudi se pružiti rješenja i izvan same ponude maziva. Naš tim savjetnika iz automotiv segmenta može pronaći rješenje i prilagoditi ga potrebama vaše radionice, uključujući marketinški materijal, proizvode najviše kvalitete, opremu za rukovanje i skladištenje.
PLATTNER CROATIA s ponosom predstavlja program Mobil 1™ za nezavisne radionice koje koriste Mobil™ proizvode. Osmišljen je kako bi povećao učinak vašeg poslovanja i poboljšao imidž vaše radionice. Članovi Mobil 1™ programa za nezavisne radionice dobivaju marketinšku podršku, materijal za prodajnu lokaciju, kao i promociju putem naše web stranice.
Otkrijte kako možemo prilagoditi rješenje koje će koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram