PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1
MOBIL™ RJEŠENJA 
ZA RADIONICE 
Poboljšajte poslovanje i zaštitite svoje kupce uz Mobil 1™ proizvode.
Mobil 1 Mobil Super 3000

VODEĆE SINTETIČKO MOTORNO ULJE NA SVIJETU

U tvrtki PLATTNER CROATIA svjesni smo kako se većina radionica oslanja na vozila kojima je istekao tvornički garantni rok.
Vodeći brigu o kvaliteti i ispravnoj primjeni maziva koja uzimaju, sve više i više radionica okreće se Mobil 1™ proizvodima; vodećem sintetičkom motornom ulju na svijetu.
Mobil 1™ odlikuje se tehnologijom protiv trošenja, koja pruža performanse koje nadilaze osobine konvencionalnih motornih ulja. Ova tehnologija omogućuje Mobil 1™ proizvodima da premaše najstrože standarde europskih, američkih i japanskih proizvođača automobila te pruže izuzetnu zaštitu od trošenja motora, u normalnim ili čak najekstremnijim uvjetima.

RJEŠENJE ZA RADIONICE

PLATTNER CROATIA surađuje s nezavisnim radionicama u Hrvatskoj i trudi se pružiti rješenja i izvan same ponude maziva. Naš tim savjetnika iz automotiv segmenta može pronaći rješenje i prilagoditi ga potrebama vaše radionice, uključujući marketinški materijal, proizvode najviše kvalitete, opremu za rukovanje i skladištenje.
PLATTNER CROATIA s ponosom predstavlja program Mobil 1™ za nezavisne radionice koje koriste Mobil™ proizvode. Osmišljen je kako bi povećao učinak vašeg poslovanja i poboljšao imidž vaše radionice. Članovi Mobil 1™ programa za nezavisne radionice dobivaju marketinšku podršku, materijal za prodajnu lokaciju, kao i promociju putem naše web stranice.
Otkrijte kako možemo prilagoditi rješenje koje će koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram