PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1 ulja
MOBIL 1™
MAZIVA 

PLATTNER CROATIA 
Uz 40 godina znanosti i istraživanja u svakoj boci, možete se osloniti na Mobil 1™ sintetička motorna ulja.
Mobil 1 Mobil Super 3000

POKRETANJE VAŠEG POSLOVANJA

PLATTNER CROATIA s ponosom predstavlja Mobil 1™. Naša prvoklasna usluga dostupna je širom Republike Hrvatske – našim kupcima nudimo profesionalnu uslugu, podršku za vozni park i rješenja za radionice.
Bez obzira gdje se nalazite na području Republike Hrvatske, saznajte kako vam Mobil 1™ može pomoći u optimizaciji performansi, održavanju garantnih rokova i produljenju radnog vijeka motora.
Uz Mobil 1™ program nudimo vam i druge programe - Mobil Super™, Mobilube™ ulja za transmisiju, Mobil ATF™ ulja za automatske mjenjače, kao i Mobilgrease™ te Mobilux™ masti.
Mobil™ OEM odobrenja brošura (PDF)Mobil 1 Mobil Super 3000
Mobil 1™ – performanse u svakoj boci
Snažna zaštita od trošenja, kretanje u uvjetima hladnog vremena, vrhunske performanse pri visokim temperaturama, kao i održavanje čistoće motora, samo su neke od kvaliteta zbog kojih je Mobil 1™ vodeće sintetičko motorno ulje na svijetu.
Zapravo, Mobil 1™ ulje toliko je moćno i raznoliko da preko 60 modela vozila vrhunskih performansi izlazi iz tvornica upravo s Mobil 1™ uljem u svojem motoru. Od Mercedes-AMG-a do Porschea, proizvođači vozila vjeruju Mobil 1™ ulju kao proizvodu za tvorničko punjenje i preporučenom proizvodu za servisno punjenje, kako bi zaštitili svoje moderne motore s turbopunjačem.
ExxonMobil nudi jednostavan alat za odabir ulja koji će vam pomoći da odaberete pravo ulje za svoje vozilo, zadovoljavajući ili nadilazeći specifikacije iz priručnika vašeg automobila.
ExxonMobil Digital Oil Selector
Uz sveobuhvatnu ponudu Mobil 1™ proizvoda, naš tim stručnjaka može vam pružiti i stručne i konzultantske usluge za vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas

MEHANIČARSKE RADIONICE

Poboljšajte poslovanje i zaštitite svoje kupce uz Mobil 1™ proizvode.
mehaničarske radionice

DISTRIBUTERI AUTOMOBILA

Sklopite partnerstvo s Mobil 1™ kako biste poboljšali poslovanje.
automobilski dileri
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram