PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil1
MOBIL 1™  MOTORNA
ULJA ZA DISTRIBUTERE 
AUTOMOBILA 
Otkrijte kako vam Mobil 1™ sintetika može pomoći da poboljšate svoje poslovanje.
Mobil 1 Mobil Super 3000

PARTNER S MOBIL 1™

Kroz uvid u tržište i duboko poznavanje automobilskog sektora, PLATTNER CROATIA shvaća složenost vašeg poslovanja kao i važnost postprodaje.
Kao službeno mazivo tima Red Bull Racing Formula 1, koju gleda 1.5 milijardi ljudi svake godine, za vas je partnerstvo s moćnim brendom Mobil 1™ savršeno rješenje za vozila u privatnom vlasništvu, vozila kupljena na leasing ili vozila flota koja su još uvijek u okviru svoje tvorničke garancije, kao i ona starija vozila koja su na produljenim garantnim rokovima.
Vodeći na tržištu sintetičkog ulja
ExxonMobil vodeća je kompanija na tržištu sintetičkih proizvoda u Europi, što pokazuje da je Mobil 1™ vodeća marka ili „must have“. Posebno formuliran kako bi pomogao motorima da postignu optimalnu ravnotežu snage, ekonomičnost goriva i nižu emisiju ispušnih plinova, Mobil 1™ tvorničko je punjenje u više od 60 modela, uključujući neke od vodećih svjetskih proizvođača kao što su Porsche, Mercedes-AMG, Aston Martin i Bentley.
Naše partnerstvo s ExxonMobilom u kombinaciji s našom širokom logističkom mrežom govori o tome da možemo isporučiti i prilagoditi rješenja koristeći Mobil 1™, vodeću marku sintetičkih motornih ulja na svijetu, te Mobil Super™ liniju vrhunskih motornih ulja širom Republike Hrvatske.
Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali kako možete ostvariti partnerstvo s Mobil 1™.
Kontaktirajte nas

ZADRŽITE SVOJE KUPCE I NAKON ISTEKA GARANTNOG ROKA!

PLATTNER CROATIA s ponosom vam predstavlja program Mobil 1™ garancija na motor - posebno osmišljen kako bi vam pomogao da poboljšate svoje poslovanje, zadržite kupce i povećate profit.
ExxonMobil omogućit će da bez ikakvih dodatnih troškova, za kvar do 50.000 Eur i za oštećenja koja su nastala uslijed kvara podmazivanjem, u idućih pet godina, ili dodatno prijeđenih 160.000 km, vaši kupci budu osigurani, ukoliko prijeđu na Mobil 1™ ulje dok su u okviru garancije proizvođača ili tijekom prve servisne usluge nakon isteka garantnog roka proizvođača.
Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali kako možete ostvariti partnerstvo s Mobil 1™.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram