Nova izmjenjena linija Mobil Delvac™ proizvoda!

Posao prijevoznika je težak, a ono što bi trebalo biti lako je izbor pravog motornog ulja.

Odabir pravog motornog ulja ključan je i za moderne i za starije motore kako bi se postigle maksimalne performanse i produžio životni vijek motora u teškim uvjetima rada.

Skoro 100 godina Mobil Delvac™ proizvodi zadovoljavaju potrebe teretnog programa i kontinuiranim inovacijama i performansama čime su učvrstili svoju reputaciju širom svijeta.

Kako tvrtka ExxonMobil teži inovativnim rješenjima i novim trendovima, odlučili su unaprijediti izgled proizvoda i liniji Mobil Delvac™ daju novi izgled.

Ova nova motorna ulja nude besprijekorne performanse u teškim uvjetima rada za tri različite kategorije komercijalnih vozila.

Mobil Delvac™ sada dolazi u tri nove linije proizvoda:

  1. Mobil Delvac Ultra
  2. Mobil Delvac Modern i
  3. Mobil Delvac Legend.

A više o novim proizvodima možete pogledati u tablici ispod:

 

Kako su se imena proizvoda promijenila, tako su se promijenile i njihove etikete. Međutim, sve sjajne karakteristike i prednosti koje očekujete od Mobil Delvaca ostaju iste:

  • Unaprijeđena formulacija i vrhunske performanse
  • Zadržana odobrenja OEM
  • Bez promjene dizajna pakiranja, tj. boje oblika i veličina

Naš upravo osvježeni asortiman Mobil Delvac™ motornih ulja pomaže vam da lakše izaberete prava ulja na osnovu potreba vaše industrije, napravite pravi izbor i olakšate si posao!

Za više informacija nazovite +385 1 2349 333 ili pošaljite email na sales.support@plattner.hr

Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram