PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1
MOBIL 1™
PROGRAM 

ZA SERVISE
Temeljen na snazi Mobil brenda, Mobil 1 program namijenjen je servisima, te osmišljen kako bi omogućio povećanje imidža i profitabilnosti nezavisnih servisa.

POSTANITE ČLAN MOBIL 1 SERVISNE MREŽE

Mobil maziva pokrivaju tržište. Budući da je serija motornih ulja formulirana kako bi osigurala izvanredne performanse za sve vrste vožnji i uvjete rada, možete biti uvjereni da ćete Mobil ponudom zadovoljiti potrebe svojih klijenata. Nadilazeći industrijske standarde, uz preporuke pobjedničkih timova na utrkama, Mobil 1 pruža veće performanse i zaštitu nego konvencionalna ulja, što osigurava dulji radni vijek motora.
Povezujući svoje poslovanje s vodećim brendom koji je kod kupaca prepoznatljiv i kojem kupci vjeruju, Mobil 1 program za servise omogućit će vam da privučete i zadržite odane kupce.
S Mobil 1 programom za servise vaše poslovanje imat će sljedeće prednosti:
1. Brend – zahvaljujući dokazanim dostignućima i globalnoj prepoznatljivosti u omogućavanju zaštite i performansi u kritičnim uvjetima, Mobil 1 preporučuje velik broj vrhunskih svjetskih proizvođača originalne opreme (OEM), kao i članovi pobjedničkih timova na utrkama. Povezivanjem vodećeg brenda sintetičkih motornih ulja s vašim poslovanjem, snaga Mobil 1 doprinijet će povećanju prepoznatljivosti razine kvalitete servisa i time pokazati da su kvalitetna maziva dio vaše djelatnosti.
2. Brendiranje i marketinška podrška - sa širokom paletom materijala koji će pomoći da se vaš objekt dovede u vezu s brendom Mobil 1, kao što je vanjski izgled, prijemni odjel, radno mjesto, unutrašnjost i promotivni materijal, Mobil 1 program za servise omogućit će da dosljedno prenesete imidž robne marke visoke kvalitete kako biste privukli pažnju klijenata.
3. Znanje i operativna podrška – od podrške u svakodnevnom poslovanju do profesionalnih treninga i razvoja vještina koji će vam omogućiti da postanete ekspert u zamjeni ulja, Mobil 1 program za servise pružit će alate koji će vam omogućiti potrebnu maksimizaciju poslovnog rasta i razvoja, uz održivost i kvalitetu.
Kao dio Mobil 1 programa, pružit ćemo vam podršku u izdvajanju vašeg objekta od konkurencije i povećanju vlastitog profita putem prodaje kompletnog asortimana Mobil proizvoda. Radeći zajedno, možemo vašim klijentima pružiti ne samo najbolji brend maziva, već i neusporedivu uslugu.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram