Mobil™ AGRI AKCIJA - SPREMNI DOČEKAJTE PROLJEĆE!

Teška ekonomska situacija, cijene i kvaliteta goriva, različiti brendovi i kvaliteta kemijskih sredstava, ali maziva koje se upotrebljavaju donijele su sve neizvjesnije i teže uvjete rada za poljoprivrednike na našim prostorima. Pred njima se nerijetko nalaze teški izbori i situacije na koje ne mogu utjecati. Ako ste jedan od njih i tražite način kako da povećate vaše prinose, ali pritom i smanjite osnovne troškove imamo prijedlog za vas.

ExxonMobil formulirao je kompletan paket Mobil maziva koji pomažu poljoprivrednicima širom svijeta u zaštiti i očuvanju njihove opreme tijekom cijele godine, čineći njihovo poslovanje efikasnijim, ali i unapređujući kvalitete agrotehničkih mjera doprinoseći ukupnim prinosima.

Poljoprivredna mehanizacija se stalno razvija i samim tim zahtjeva upotrebu naprednijih formulacija maziva. Zbog toga ExxonMobil kontinuirano stvara proizvode brenda Mobil, ulja ili masti koji ispunjavaju glavne tehničke zahtjeve proizvođača poljoprivredne opreme.

Kvaliteta i performanse ovih maziva dokazana su kako u laboratoriju, tako i na terenu u najtežim uvjetima rada, ali što je najvažnije godinama dobivaju priznanja od milijuna zadovoljnih korisnika širom svijeta.

Ipak pitate se kako će izbor adekvatnog brenda maziva dovesti do smanjenih troškova?

Činjenica je da izbor pravog ulja doprinosi očuvanju strojeva, a Mobil maziva štite motor preko preporučenih intervala zamjene, poboljšavaju pouzdanost i upotrebljivost mehanizacije, ali što je najvažnije smanjuju operativne troškove. Sve ove prednosti rezultiraju optimalnim očuvanjem kapitala uloženim u vaše strojeve i opremu, a samim tim i većim prinosima i boljoj zaradi.

Mobil maziva optimiziraju vaš rad, a već od ovog mjeseca ih možete kupiti po sniženim cijenama, dok obavljate vaše redovne aktivnosti Mobil će se pobrinuti očuvati vaš stroj, produži mu radni vijek, smanji intervale zamjene i spriječiti skupe popravke.

Proizvode koji su na akciji možete vidjeti na fotografiji ispod:

Akcija počinje 1. ožujka i traje do isteka zaliha.

Za više informacija o akciji, cijenama i proizvodima nazovite nas broj telefona +385 (1) 2349 333 ili pošaljite upit na sales.support@plattner.hr

Koristite Mobil™ maziva za pouzdanost tijekom cijele godine!

Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram