PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil SHC
MOBIL™ RJEŠENJA
ZA SUSTAVE VODA
Mobil™ industrijska maziva mogu vam pomoći da učinite vašu mehanizaciju vodnih postrojenja učinkovitijom i produktivnijom.

ODRŽAVAJTE SVOJU PRODUKTIVNOST

Industrija vodnih postrojenja suočava se s jedinstvenim izazovima - posebno kada je riječ o kontroli izloženosti opreme, koroziji, visokoj razini vode i kondenzaciji.
Sintetička maziva Mobil SHC™ dizajnirana su kako bi pomogla da svaki dio vaše opreme za preradu otpada ili vode radi s najvećom mogućom učinkovitošću - rješavajući specifična pitanja koja se odnose na mjenjački sklop u miješalici, strugače rezervoara na hidraulički pogon, električne ekrane i još mnogo toga.
Serija Mobil SHC™ Gear je linija sintetičkih ulja za zupčanike, izuzetnih performansi, formulirana kako bi pružila izvanrednu zaštitu, smanjujući hrđu i koroziju čak i u slučaju onečišćenja vode.

UPUTE ZA RUKOVANJE I TEHNIČKE USLUGE

Uz naše napredne Mobil™ industrijske proizvode nudimo i širok spektar savjetodavnih usluga o rukovanju te tehničke usluge. Od upravljanja procesom podmazivanja do nadgledanja stanja, zamjene ulja i obuke na licu mjesta, naša prilagođena rješenja dizajnirana su kako bi se produljio radni vijek opreme, smanjili troškovi poslovanja i povećala produktivnost. Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva u vodnom sektoru, vrlo smo svjesni izazova s kojima se suočavate i ciljeva kojima težite.
Otkrijte više o tome kako naša rješenja za podmazivanje mogu koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram