PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil SHC
MOBIL™ RJEŠENJA
ZA INDUSTRIJU NAFTE I PLINA
Produljite radni vijek strojeva i smanjite intervale zamjene ulja.

RJEŠENJA ZA NAJTEŽE IZAZOVE

Rad u industriji nafte i plina težak je posao. Bez obzira jeste li na moru ili na kopnu, često se suočavate s ekstremnim uvjetima, dok neplanirani zastoji u održavanju i popravcima mogu ugroziti vaš rad.
Ne suočavajte se sami s tim izazovima. S našim vrhunskim Mobil™ industrijskim mazivima, stručnošću u primjeni i tehničkim uslugama možete maksimalno povećati radni vijek svog stroja i pouzdanost opreme te poboljšati energetsku učinkovitost.

PODRŽANA OD STRANE VODEĆIH PROIZVOĐAČA OPREME

Temeljito testirana prije komercijalizacije, Mobil™ industrijska maziva podržana su od strane vodećih proizvođača opreme, koji ih smatraju dosljednim za pružanje pouzdanih performansi i optimalne zaštite opreme.
U kompaniji ExxonMobil i tvrtki PLATTNER CROATIA imate partnere s dubokim znanjem iz područja naftne i plinske industrije - spremne pomoći vam u izradi programa podmazivanja kako biste postigli svoje operativne ciljeve.
Saznajte više o tome kako Mobil™ industrijska maziva mogu koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram