PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil SHC
MOBIL™ RJEŠENJA
ZA INDUSTRIJU NAFTE I PLINA
Produljite radni vijek strojeva i smanjite intervale zamjene ulja.

RJEŠENJA ZA NAJTEŽE IZAZOVE

Rad u industriji nafte i plina težak je posao. Bez obzira jeste li na moru ili na kopnu, često se suočavate s ekstremnim uvjetima, dok neplanirani zastoji u održavanju i popravcima mogu ugroziti vaš rad.
Ne suočavajte se sami s tim izazovima. S našim vrhunskim Mobil industrijskim mazivima, stručnošću u primjeni i tehničkim uslugama možete maksimalno povećati radni vijek svog stroja i pouzdanost opreme te poboljšati energetsku učinkovitost.

PODRŽANA OD STRANE VODEĆIH PROIZVOĐAČA OPREME

Temeljito testirana prije komercijalizacije, Mobil industrijska maziva podržana su od strane vodećih proizvođača opreme, koji ih smatraju dosljednim za pružanje pouzdanih performansi i optimalne zaštite opreme.
U kompaniji ExxonMobil i tvrtki PLATTNER CROATIA imate partnere s dubokim znanjem iz područja naftne i plinske industrije - spremne pomoći vam u izradi programa podmazivanja kako biste postigli svoje operativne ciljeve.
Saznajte više o tome kako Mobil industrijska maziva mogu koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram