PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL™ RJEŠENJA
ZA PROIZVODNJU HRANE, PIĆA I RASHLADNE UREĐAJE
Zaštitite svoje potrošače i svoje poslovanje pomoću naših NSF H1 registriranih maziva.

OSIGURAJTE NAJVIŠU RAZINU KVALITETE HRANE

Prerađivačka industrija hrane i pića suočena je s jedinstvenim izazovima. Ne samo da morate težiti maksimalnoj produktivnosti, već se morate zaštititi i od mogućnosti kontaminacije hrane mazivima i uljima.
PLATTNER CROATIA nudi razna registrirana maziva (NSF H1) namijenjena rashladnim sustavima kao i slučajnom kontaktu s hranom. Podržana s više od 100 godina stručnosti u industriji, nova maziva Mobil SHC Cibus™ serije, koja uključuje kompresorska, hidraulička i reduktorska ulja, zajedno s Mobilgrease™ FM serijom i Mobil SHC Polyrex™ serijom masti, dizajnirana su za širok spektar primjene i često ekstremne uvjete rada.
Ulja Mobil SHC Cibus™ serije također su prikladna za upotrebu u pripremi Halal i Kosher (Parve) hrane.

Temeljito testirana prije komercijalizacije, Mobil™ industrijska maziva podržana su odobrenjima proizvođača i iskustvom na terenu.

KREIRANO ZA EKSTREME

Uz naše napredne Mobil™ industrijske proizvode nudimo i širok spektar savjetodavnih usluga o rukovanju te tehničke usluge. Od upravljanja procesom podmazivanja do nadgledanja stanja, zamjene ulja i obuke na licu mjesta, naše su usluge dizajnirane tako da smanje rizik od kontaminacije i osiguraju dulji radni vijek opreme.
Otkrijte više o tome kako naša rješenja za podmazivanje strojeva za proizvodnju hrane mogu koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram