PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL SHC™

RJEŠENJA ZA
PAPIRNU INDUSTRIJU
Dizajnirano za optimizaciju čitavog spektra primjene celuloze i papira.

DODAJTE PRODUKTIVNOST U PAPIR

Bez obzira proizvodite li novinski papir, fini papir ili valoviti karton; optimizacija vaše opreme presudna je za povećanje vaše produktivnosti.
Na temelju dugogodišnjeg iskustva u industriji kreirana je Mobil SHC™ PF 462 visokotemperaturna mast dizajnirana kako bi pružila odličnu mazivost, otpornost na koroziju, toplinsku i oksidacijsku stabilnost i kemijsku inertnost za širok spektar zahtjevnih primjena.
Zbog toga su Mobil SHC™ sintetička ulja i masti dizajnirani da traju znatno dulje od konvencionalnih mineralnih ulja kako biste kontinuirano i učinkovito poslovali u izazovnim radnim okruženjima u obradi celuloze i papira.

PODRŽANO OD STRANE VRHUNSKIH INDUSTRIJSKIH STRUČNJAKA

Uz naše napredne Mobil™ industrijske proizvode nudimo i širok spektar savjetodavnih usluga o rukovanju te tehničke usluge. Od upravljanja procesom podmazivanja do nadgledanja stanja, zamjene ulja i obuke na licu mjesta, naša rješenja za opremu za proizvodnju celuloze i papira dizajnirana su tako da omogućuju uštedu zahvaljujući poboljšanoj pouzdanosti i smanjenju upotrebe masti i radne snage kroz produljene intervale ponovnog podmazivanja.
Otkrijte više o tome kako naša rješenja za podmazivanje opreme za proizvodnju celuloze i papira mogu koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram