Mobil TM
Kontakt

Product Data Sheet

Product Data Sheet

Mobil 1 program za servise

Temeljen na snazi Mobil brenda, Mobil 1 program namijenjen je servisima, te osmišljen kako bi omogućio povećanje imidža i profitabilnosti nezavisnih servisa.

Mobil maziva pokrivaju tržište. Budući da je serija motornih ulja formulirana kako bi osigurala izvanredna radna svojstva za sve vrste vožnji i uvjete rada, možete biti uvjereni da ćete Mobil ponudom zadovoljiti potrebe svojih klijenata. Nadilazeći industrijske standarde, uz preporuke pobjedničkih timova na utrkama, Mobil 1 pruža veća radna svojstva i zaštitu nego konvencionalna ulja, što osigurava dulji životni vijek motora.

Povezujući svoje poslovanje s vodećim brendom koji je kod kupaca prepoznatljiv i kojem kupci vjeruju, Mobil 1 program za servise omogućit će Vam da privučete i zadržite odane kupce.

S Mobil 1 programom za servise Vaše poslovanje imat će sljedeće prednosti:

  1. Brend – zahvaljujući dokazanim dostignućima i globalnoj prepoznatljivosti u omogućavanju zaštite i radnih svojstava u kritičnim uvjetima, Mobil 1 preporučuje se od strane velikog broja vrhunskih svjetskih proizvođača originalnih dijelova (OEM), kao i članova pobjedničkih timova na utrkama. Povezivanjem vodećeg brenda sintetičkih motornih ulja s Vašim poslovanjem, snaga Mobil 1 doprinijet će povećanju prepoznatljivosti razine kvalitete servisa i time pokazati da su kvalitetna maziva dio Vaše djelatnosti.

     

  2. Brendiranje i marketinška podrška - sa širokom paletom materijala koji će pomoći da se Vaš objekt dovede u vezu s brendom Mobil 1, kao što je vanjski izgled, prijemni odjel, radno mjesto, unutrašnjost i promotivni materijal, Mobil 1 program za servise omogućit će da dosljedno prenesete imidž robne marke visoke kvalitete kako biste privukli pažnju klijenata.

     

  3. Znanje i operativna podrška – od podrške u svakodnevnom poslovanju do profesionalnih treninga i razvoja vještina koji će Vam omogućiti da postanete ekspert u zamjeni ulja, Mobil 1 program za servise pružit će alate koji će Vam omogućiti potrebnu maksimizaciju poslovnog rasta i razvoja, uz održivost i kvalitetu.

     

Kao dio Mobil 1 programa, pružit ćemo Vam podršku u izdvajanju Vašeg objekta od konkurencije i povećanju vlastitog profita putem prodaje kompletnog asortimana Mobil proizvoda. Radeći zajedno, možemo Vašim klijentima pružiti ne samo najbolji brend maziva, već i neusporedivu uslugu.


Kontaktirajte nas već danas kako bismo zajedno osigurali vodeću poziciju Mobil 1 programom za servise.