Mobil TM
Kontakt

Product Data Sheet

Product Data Sheet


Mobil

Mobil brend sinonim je za radna svojstva, inovaciju i ekspertizu, zauzimajući tako zasluženo mjesto među svjetski priznatim brendovima. Mobil brend predstavlja globalnu prisutnost, snagu tehnologije i reputaciju za kvalitetu svojih flagship i premium maziva i kupcima i proizvođačima originalne opreme. Više detalja na stranici www.mobil.co.uk
   
Mobil Program za osobna vozila

Mobil 1

Mobil brend sinonim je za radna svojstva, inovaciju i ekspertizu, zauzimajući tako zasluženo mjesto među svjetski priznatim brendovima. Mobil brend predstavlja globalnu prisutnost, snagu tehnologije i reputaciju za kvalitetu svojih flagship i premium maziva i kupcima i proizvođačima originalne opreme. Više detalja na stranic www.mobil1.co.uk

Mobil Super

Mobil Super svjetski je poznata linija premium motornih ulja za osobna vozila, koja pruža različite razine zaštite kako bi se zadovoljili uvjeti te kako bismo se vozili s punim povjerenjem. Posjetite stranicu Mobil Super kako biste saznali više o Mobil Super mazivima.

   
Mobil program za gospodarska vozila

Mobil Delvac

Mobil Delvac predstavlja brend maziva za visoko opterećena vozila već više od 80 godina, tako da nije iznenađujuće da je tehnologija koja stoji iza njega odabrana od strane pet vodećih proizvođača kamiona. Mobil Delvac jedan je od najprodavanijih brendova motornog ulja za visoko opterećena vozila na svijetu.

Mobil Delvac predstavlja posvećenost ExxonMobila liderstvu u tehnologiji podmazivanja. Predanost istraživanju i razvoju pomažu Mobil Delvac proizvodima da budu u samom vrhu kada je riječ o radnim svojstvima.

Više informacija potražite na www.mobildelvac.co.uk

   
Mobil Industrijska maziva

Mobil SHC

Mobil program industrijskih maziva vrhunskim radnim svojstvima utječe na povećanje produktivnosti opreme, osigurava maksimalan učinak strojeva, dugotrajnu zaštitu, a samim time smanjuje operativne troškove. Mobil SHC sintetička maziva nude produljeni vijek trajanja ulja, produljeni vijek opreme, manje rabljenog ulja i uštedu energije, kako bi pomogla korisnicima smanjiti zastoje u radu i postići veću produktivnost.

Posjetite Mobil SHC za više detalja o svim Mobil SHC mazivima te kako ona mogu poboljšati vašu produktivnost.

Mobil Industrijska maziva

U više od 100 godina ExxonMobil postigao je nenadmašni ugled kao dobavljač najsuvremenijih maziva i srodnih proizvoda te osiguranje odgovarajućeg primjensko-tehničkog servisa prema specifičnim zahtjevima mjesta primjene u industriji, s ciljem povećanja produktivnosti i smanjenja ukupnih troškova održavanja.

Mobil industrijska ulja i masti su visokoučinkovita u podmazivanju opreme. Uz podršku i odobrenje proizvođača opreme kao i dokazanih radnih svojstava u praksi klijenti mogu biti sigurni i uvjereni u učinkovitost ovih premium maziva. Za više detalja o industrijskim mazivima posjetite www.mobilindustrial.com.