Mobil TM
Kontakt

Mobilube 1 SHC 75W-90: Formuliran kako bi postigao uštede pri potrošnji goriva

Nudi potencijalnu uštedu goriva
Kao dodatak na potpuno sintetička Mobil motorna ulja, Mobil ulja visokih radnih svojstava za prijenosnike i stražnje osovine, masti te posebni proizvodi za gospodarska vozila mogu pomoći osigurati dodatne prednosti vlasnicima flota – uključujući i uštede u potrošnji goriva.       


Kroz inovativan dizajn današnja tehnologija ručne transmisije i stražnje osovine značajno je poboljšala radna svojstva teško opterećenih kamiona u smislu opterećenja, okretnog momenta, brzine i kontrole. Ovi dizajni povećali su zahtjeve za maziva, da osiguraju više razine radnih svojstava, povećanje produktivnosti i smanjenje operativnih troškova. Za mjenjačke sklopove gospodarskih vozila kontrola trenja, zaštita od habanja, toplinska stabilnost, smična stabilnost, zaštita od hrđe i korozije moraju biti optimalno uravnoteženi. Ovo omogućuje da ulje osigura dug vijek mjenjača i zaptivki, glatku operaciju, poboljšanu ekonomičnost potrošnje, visoko opterećenje i sposobnost visokog okretnog momenta kroz različite primjene.


Kao odgovor na ova poboljšanja ExxonMobil razvio je Mobilube 1 SHC 75W-90, potpuno sintetičko ulje za mjenjače, kako bi osiguralo izvanredna radna svojstva i smanjilo operativne troškove gospodarskih vozila.

Mobilube 1 SHC 75W-90 – testiran kako bi pokazao uštede goriva

U svrhu procjene uštede goriva test na Mobilube 1 SHC 75W-90  proveden je korištenjem 440 HP Volvo FH13, 6x2 tractor natovaren do 38 tona s i-Shift transmisijom. Ciklus vožnje izveden je iz dugoročnih podataka s dugih relacija i operacija u Europi, a testiranje je izvršeno na stazi MIRA u Velikoj Britaniji.  
Mobilube 1 SHC 75W-90 korišten je u transmisiji i kod stražnjih osovina, te u usporedbi s mineralnim uljem 80W-90 u transmisiji te mineralnim uljem  85W-140 kod stražnjih osovina.

Mobilube 1 SHC 75W-90: Formulisan da postigne uštede u potrošnji goriva

 

Ušteda u potrošnji goriva od 1,2%  zabilježena je u usporedbi s mineralnim uljem. Uštede u potrošnji ovise o tipu vozila/opreme, vanjskoj temperaturi, uvjetima vožnje i trenutnoj viskoznosti ulja.

Raspitajte se za sintetička ulja


S potencijalom sintetičkih ulja za transmisiju da osiguraju kompanijama upravljanje flotom učinkovitije, uz manje troškove goriva i uz duži radni vijek, operateri koji trenutno iznajmljuju usluge održavanja i servisiranja trebali bi zatražiti sintetiku prilikom sljedećeg servisa njihovih vozila.


Pozovite Plattner za više informacija o Mobil Delvac uljima i kompletnom programu za flote.

B2B Online E-Order

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet