CroatianEnglish
Republike Austrije 23, 10000 Zagreb | Tel: +385 1 370 55 91 | e-mail: office@plattner.hr

Contact

DPIM

Distributor Product Integrity Manual (DPIM) je sastavni dio globalnog sustava za upravljanje integritetom proizvoda u ExxonMobil kompaniji i kroz distributersku mrežu.

Distributor Product Integrity Manual (DPIM) pomaže održavanju neprekidnog lanca integriteta proizvoda od kompanije ExxonMobil do kupca. DPIM pomaže u identifikaciji kritičnih kontrolnih točaka i standardizaciji procedure. Na ovaj način DPIM služi kako bi osigurao da svi ExxonMobil proizvodi odgovaraju zahtjevima.

Kvaliteta proizvoda
Znači da svi prozivodi koje mi – ExxonMobil i Distributeri – isporučujemo kupcima moraju zadovoljiti sve specifikacije proizvoda, kontrolu kvalitete i potvrdu kvalitete.
Od vremena proizvodnje >> pa do krajnjeg korisnika. 
Izbjegavanje kvarenja proizvoda i osiguranje da kupac dobije proizvod kako je i originalno napravljen  ključno je za održavanje odlične reputacije brenda.

Performanse-radna svojstva proizvoda
Performanse proizvoda znače održavanje dizajniranih radnih svojstava kroz cijeli životni ciklus proizvoda. Svim promjenama koje mogu utjecati na svojstva proizvoda mora se pažljivo upravljati kako bi se osigurala održivost dizajniranih svojstava. 

Prezentacija-predstavljanje proizvoda
Predstavljanje proizvoda podrazumijeva da moramo osigurati da su svi proizvodi točno predstavljeni kupcima u svakome trenutku. Ovo uključuje ispravnu informaciju na deklaracijama, opisima proizvoda i oglašavanju.

B2B Online E-Order

find oil

Product Data Sheet

Safety Data Sheet