PLATTNER CROATIA
OVLAŠTENI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil Delvac
MOBIL DELVAC™
ULJA ZA POLJOPRIVREDNU
MEHANIZACIJU
Mobil Delvac™ ulja i maziva za vašu poljoprivrednu mehanizaciju.

Ulja za poljoprivrednu mehanizaciju

Podmazivanje ima ključnu ulogu u pravilnom održavanju poljoprivredne mehanizacije, kao što su traktori i kombajni.
Održavanje opreme u savršenom radnom stanju neophodno je za postizanje ciljeva proizvodnje – drugim riječima, za učinkovito vođenje gospodarstva. Zbog toga su Mobil™ maziva dizajnirana tako da pružaju visoku razinu zaštite, neophodne za svu vašu opremu. Ona mogu pomoći u poboljšanju produktivnosti i učinkovitosti vaših poljoprivrednih strojeva.
Mobil™ Agri brošura (PDF)

OSIGURAJTE USPJEH SVOG POSLOVANJA

Mobil™ linija proizvoda namijenjena poljoprivrednoj mehanizaciji posebno je razvijena kako bi zadovoljila sve propisane zahtjeve vaše opreme, nudeći pritom stalnu razinu zaštite. Bez obzira je li vam potrebno motorno ulje, tekućina za prijenos ili bilo koji poseban proizvod za vašu mehanizaciju, mi imamo pravo rješenje za vas.
Cilj nam je ponuditi proizvode koji su vam potrebni, s performansama i specifikacijama koje vaša mehanizacija zahtijeva, kako bi se posao obavio učinkovitije te kako bi se produljio radni vijek opreme.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner Croatia
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram